Майже 700 тис. абонентів Київстар користуються 4G

Майже 700 тис. абонентів Київстар користуються 4G
Менш ніж за місяць з моменту запуску мобільного інтернету четвертого покоління, клієнти лідера телеком-ринку України використали 761 ТБ дата-трафіку в 20 населених пунктах

4G-абоненти вже використали більше 761 ТБ дата-трафіку для спілкування, роботи і розваг. Це можна порівняти з 95 роками перегляду відео (720р) або з прослуховуванням аудіо у високій якості на протязі 745 років.

«Запуск 4G – великий крок для нашої країни. Я вдячний за підтримку з боку регулятора, депутатів, міністрів, Президента, які допомогли привнести в Україну нові технології – як бачите, абоненти ними активно користуються. Залишилося дочекатися повноцінного запуску на частотах 1800 МГц і оцінити реальний ефект від запуску технології для всієї країни», - каже Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON.

4G доступний без додаткової плати, в рамках тарифного плану. Скористатися ним можуть всі абоненти в зоні покриття, у яких встановлені USIM-карти і є смартфони, які підтримують цю технологію. З моменту запуску швидкісного мобільного інтернету в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові та інших населених пунктах, ним скористалося майже 700 тис. абонентів Київстар. А кількість щоденних замін SIM-карт на USIM зросла, в середньому, в два рази. Перевірити свою готовність до 4G можна за допомогою USSD-кодів: * 245 * 5 # виклик - для перевірки смартфона; * 245 * 4 # виклик - для перевірки SIM-карти.

Замінити SIM-карту на USIM можна самостійно - деталі за посиланням: https://kyivstar.ua/ru/mm/services/base/simcard_4g. На 50% більше абонентів стали міняти карти самостійно після запуску мобільного інтернету четвертого покоління.

Нагадаємо, Київстар заплатив за весь частотний спектр 4G і конверсію майже 4 млрд грн, без урахування витрат на обладнання. Всього, з 2015 року в розвиток 3G і 4G було інвестовано майже 14 млрд грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі