Масштабний фестиваль електронної музики в Запоріжжі відбувся за підтримки «Параллели»

Масштабний фестиваль електронної музики в Запоріжжі відбувся за підтримки «Параллели»
Більше п’яти тисяч людей 5 та 6 липня 2019 року відвідали фестиваль електронної музики Zound Festival, який вперше відбувся в Запоріжжі на території аеродрому «Широке». Генеральним паливним спонсором виступила компанія «Параллель».

Протягом двох днів гостей фестивалю радували своїми хітами одні з найвідоміших артистів світової електронної музики: ді-джей з Німеччини АТВ, нідерландський ді-джей та музичний продюсер Sander van Doorn, ді-джей зі світовою популярністю Oliver Huntemann, німецька електронна група Booka Shade, український електронний музикант Omnia та багато інших.

Напередодні заходу компанія «Параллель» розіграла квитки на фестиваль.

«Коли ми дізнались, що саме в Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль такого масштабу, то, звісно, прийняли рішення виступити паливним партнером. Цікаво, що серед користувачів, які стежать за нашою спільнотою в одній із соціальних мереж, виявилось чимало фанатів електронної музики. На офіційній сторінці «Параллели» ми провели конкурс та вручили переможцям квитки на Zound Festival, – розповіла Світлана Бишова, генеральний директор «Параллели». – Наша компанія часто виступає спонсором музичних фестивалів та постійно надає підтримку різноманітним автомобільним та соціальним проектам в регіоні своєї присутності».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі