МАУ доправила Благодатний вогонь в Україну

МАУ доправила Благодатний вогонь в Україну
У неділю, 19 квітня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» забезпечила перевезення Благодатного вогню з Тель-Авіва до Києва. Цінний вантаж призначений для Православної Церкви України.

Амфора із пасхальним вогнем, поміщена у спеціальний прозорий контейнер, прибула до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» рейсом МАУ PS2612 о 10:15 ранку за місцевим часом.

Літак МАУ - далекомагістральний Boeing-767, - який привіз вогонь, виконував рейс Київ – Шанхай – Тель-Авіа – Київ та доправляв гуманітарний вантаж медичного призначення з Китаю до Ізраїлю.

Доставку небезпечних вантажів, в тому числі і Благодатного вогню, можуть здійснювати лише сертифіковані перевізники, які мають відповідний досвід, обладнання і кваліфікацію. Впродовж багатьох років МАУ надає свої крила для перевезення вогню до великодніх богослужінь у православних храмах різних країн світу.

«У цей надскладний для людства час всім нам необхідна віра у дива, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – Благодатний вогонь, який сходить на Храм Гробу Господнього у Велику суботу, і є таким дивом. Ми пишаємося тим, що нам вкотре довірене це складне і дуже відповідальне завдання».

________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі