МАУ доставляє гуманітарні вантажі

МАУ доставляє гуманітарні вантажі
У період дії заборони на пасажирські перевезення авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» виконує програму вантажних рейсів, доставляючи предмети медичного призначення і гуманітарні вантажі.

З 13 по 24 квітня МАУ виконала 11 вантажних рейсів з Китаю до України, Італії, Ізраїлю, Польщі, Франції і Німеччини.
Наразі заплановані до виконання 10 гуманітарних рейсів до 6-го травня. У програмі вантажних перевезень можливі зміни і доповнення.

Польоти виконуються на середньо- і далекомагістральних літаках. За умови вільного компонування на повітряному судні Boeing 737 можна сукупно перевезти близько 70 куб. м вантажів, у Boeing 767 – близько 160 куб. м вантажів.
«Доставка гуманітарних вантажів – з одного боку, допомога державам у боротьбі з пандемією COVID-19, а з іншого – підтримка життєдіяльності авіакомпанії, – зазначив віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко. – На вантажі, які доправляє наша авіакомпанія, очікують медики як в Україні, так і в інших країнах світу, що потерпає від пандемії. Привезти їм засоби індивідуального захисту наразі – наша місія і посильний внесок у боротьбу з розповсюдженням захворювання. І ми робитимемо це стільки, скільки буде потрібно».

МАУ намагається максимально ефективно використовувати свої можливості. Зокрема, літак, що 18 квітня привіз вантаж з Китаю до Ізраїлю, дорогою додому доставив до України амфору із Благодатним вогнем для Православної Церкви України.

20-го квітня повітряне судно МАУ з медичним гуманітарним вантажем з Шанхаю на знак подяки та поваги до авіакомпанії зустрічала делегація муніципалітету Болоньї на чолі з мером міста.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі