МАУ коригує розклад рейсів на жовтень

МАУ коригує розклад рейсів на жовтень
Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України відтерміновує початок виконання рейсів Київ-Брюссель-Київ та Київ-Дюссельдорф-Київ до 24 жовтня 2020 року.

Також МАУ з 4 жовтня тимчасово припиняє виконання рейсів Харків-Тель-Авів-Харків та з 8 жовтня - Дніпро-Тель-Авів-Дніпро. Перегляд розкладу польотів наприкінці літньої навігації пов’язаний зі зниженням завантаження на даних європейських напрямках у зв’язку з переходом на осінньо-зимовий низький сезон для авіації. Також на рішення вплинуло обмеженням перетину кордонів Ізраїлю з 25 вересня до 11 жовтня.

Дані обставини також спричинили перегляд частот ще на декількох рейсах:

- рейси Київ-Тель-Авів-Київ виконуватимуться з виключенням частоти щовівторка відповідно решти частот за розкладом - щопонеділка, щосереди, щочетверга та щонеділі;

- рейси Одеса-Тель-Авів-Одеса виконуватимуться щочетверга.

Надалі МАУ слідкуватиме за ситуацією на вказаних напрямках та робитиме все можливе, щоб за послаблення карантинних вимог іноземних країн пасажири одразу отримали змогу скористатися відповідними рейсами.

Усі інші маршрути залишаються без змін. Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти та процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі