МАУ отримала дозвіл на перевезення небезпечних вантажів від авіаційних органів влади Китаю

МАУ отримала дозвіл на перевезення небезпечних вантажів від авіаційних органів влади Китаю
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» отримала від авіаційних органів влади Китайської Народної Республіки ліцензію на перевезення небезпечних вантажів категорій 2, 3, 5, 6, 8, 9. Таким чином, МАУ стала однією з перших серед близько 50-ти авіакомпаній-претендентів, яка має таку ліцензію DGR.

Наявність ліцензії надає авіакомпанії МАУ право на перевезення з/до Китаю товарів народного вжитку, які підпадають під категорію «небезпечні вантажі». До них відносяться смартфони, комп’ютери, планшети, фотоапарати та інша електроніка відомих світових брендів, виробничі потужності яких розташовані на території КНР.

«На отримання права перевезення небезпечних вантажів нам знадобилося понад три роки, протягом яких ми були суб’єктом багаторазових ретельних перевірок з боку органів авіаційної влади Китаю. Як правило, Китай дуже прискіпливо перевіряє надійність перевізників, що планують перевезення товарів, які підпадають під визначення «небезпечний вантаж». Наразі усі процедури завершено, і тепер перед МАУ відкриті нові можливості з організації перевезення товарів народного вжитку на прямому маршруті Київ – Пекін – Київ широкофюзеляжними
далекомагістральними літаками Boeing-777, – зазначив директор з вантажних перевезень та логістики МАУ Петро Кухарчук. – Варто додати, що отримання МАУ дозволу на перевезення відразу декількох категорій небезпечних вантажів однією з перших серед інших авіакомпаній, які наразі очікують черги на ліцензування, надає МАУ значні конкурентні переваги».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі