МАУ отримала подяку за турботу про футболістів Національної збірної

МАУ отримала подяку за турботу про футболістів Національної збірної
Авіакомпанія МАУ щиро бажає нових перемог Національній збірній України та швидкого одужання гравцям, які отримали позитивні ПЛР-тести на COVID-19.

Авіакомпанія МАУ — давній партнер національної збірної України і Української асоціації футболу і протягом багатьох років забезпечує перевезення головної команди країни. Ми пишаємося цим статусом і раді нашій співпраці! Зокрема, МАУ з приємністю надає послуги перевізника національної збірної України на матчі Ліги націй сезону 2020/21.

Авіакомпанія з усією відповідальністю і максимально оперативно відреагувала за запит УАФ щодо організації чартерного рейсу Лейпциг-Київ 15 листопада для трьох гравців команди і адміністратора збірної після того, як вони отримали позитивний результат ПЛР-тесту на COVID-19. МАУ забезпечила окремий санітарний чартерний рейс для перевезення футболістів та члена команди з дотриманням усіх необхідних медичних вимог. Інакше і бути не могло, адже ми разом з усіма вболівальниками України щиро віримо і підтримуємо збірну, бажаємо тільки міцного здоров’я всім футболістам, тренерам й членам команди та зичимо їм нових перемог! Безпосередньо перед вильотом екіпаж було повідомлено, що цим рейсом скористається лише один футболіст.

Нам надзвичайно приємно було отримати слова подяки та високу оцінку щодо якості організації рейсу від Української асоціації футболу. Перевезення футболіста з позитивним тестом на Covid було організоване із суворим дотриманням усіх санітарних вимог та міжнародних протоколів епідеміологічної безпеки. Після прибуття до аеропорту «Бориспіль» салон літака пройшов обов’язкову комплексну санітарну обробку, яка є must для рейсів МАУ.



Впродовж восьми місяців дії карантинних норм ми на власному досвіді впевнилися – чітке дотримання професійних стандартів безпеки забезпечує стовідсоткове запобігання поширенню вірусу. Сподіваємося, гравці збірної України якнайшвидше одужають та знову радуватимуть своїх вболівальників забитими голами і новими досягненнями!

___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі