МАУ представляє програму польотів на період до 14 вересня 2020 року

МАУ представляє програму польотів на період до 14 вересня 2020 року
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» пропонує своїм пасажирам оновлену програму польотів на початок осені, враховуючи епідеміологічні обмеження країн Шенгенської зони та інших країн світу.

У зв’язку з продовженням відповідних карантинних обмежень МАУ у вересні змушена відмінити рейси до Венеції (VCE), Стокгольма (ARN), Копенгагена (CPH), Гельсінкі (HEL), Неаполя (NAP), Цюріха (ZRH), Будапешта (BUD), Тбілісі (TBS), Ларнаки (LCA), Франкфурта (FRA), Відня (VIE) та Варшави (WAW).

Внутрішні рейси авіакомпанії будуть здійснюватися за напрямками Львів (LWO), Херсон (KHE), Одеса (ODS).

З 03.09.20 з Києва до Львова рейси будуть виконуватися щопонеділка, щочетверга та щоп’ятниці. Зі Львова до Києва будуть виконуватися рейси щовівторка, щоп’ятниці та щонеділі.

З 04.09.20 з Києва до Херсона можна дістатися щоп’ятниці та щонеділі. З Херсона до Києва щопонеділка та щосуботи.

Починаючи з 02.09.20 з Києва до Одеси рейси будуть виконуватися щоденно, крім вівторка. З Одеси до Києва можна буде дістатися щоденно, крім середи.

Міжнародні рейси авіакомпанія МАУ планує здійснювати за такими напрямками: Київ – Амстердам ( АMS) – Київ, Київ – Лондон (LGW) – Київ, Київ – Париж (CDG) – Київ, Київ – Ніцца (NCE) – Київ, Київ – Мілан (MXP) – Київ, Київ – Дубай (DXB) – Київ, Київ – Каїр (CAI) – Київ, Київ – Мюнхен (MUC) – Київ, Київ – Баку (GYD) – Київ, Київ – Стамбул (IST) – Київ, Одеса – Стамбул (IST) – Одеса, Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ, Одеса – Тель Авів (TLV) – Одеса, Київ – Єреван (EVN) – Київ, Київ – Мадрид (MAD) – Київ.

Зміни частот відбудуться на наступних маршрутах:

Київ – Амстердам (AMS) – Київ – оборотні рейси щодня, крім вівторка та четверга;

Київ – Лондон (LGW) – Київ – рейс планується 02.09;

Київ – Каїр (CAI) – Київ – щовівторка та щочетверга, повернення до Києва щосереди та щоп’ятниці;

Київ – Дубай (DXB) – Київ – додається ще дві частоти щоп’ятниці та щонеділі;

Київ – Париж (CDG) – Київ – рейси здійснюватимуться щоденно, крім вівторка та п’ятниці;

Київ – Баку (GYD) – Київ – щосереди та щонеділі. Повернення до Києва щопонеділка та щочетверга;

Київ – Стамбул (IST) – Київ – рейси здійснюватимуться щоденно, крім вівторка та середи.

Авіакомпанія планує поступове відновлення та розширення своєї мережевої моделі. Відповідно, з другої половини вересня будуть відновлені внутрішні та міжнародні рейси за маршрутами: Харків - Тель Авів (TLV) – Харків, Дніпро - Тель Авів (TLV) – Дніпро, Київ – Харків (HRK) – Київ, Київ – Дніпро (DNK) – Київ, а також додаткова частота за маршрутом Київ – Мілан (MXP) – Київ.

Усі інші маршрути залишаються без змін. Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі