МАУ пропонує безпечні чартери до Туреччини та Єгипту

МАУ пропонує безпечні чартери до Туреччини та Єгипту
У зв’язку із відкриттям кордонів для українських туристів Турецькою Республікою та Республікою Єгипет авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» на замовлення великого міжнародного туристичного оператора Coral Travel розпочала безпечну чартерну програму літнього сезону 2020 року. Coral Travel пропонуватиме клієнтам зручні пропозиції щодо вильоту із різних регіонів України:

Київ-Анталія
Харків-Анталія
Львів-Анталія
Одеса-Анталія
Запоріжжя-Анталія
Київ-Бодрум
Харьков-Бодрум
Львів-Бодрум
Київ-Даламан
Київ-Хургада
Харків-Хургада
Львів-Хургада
Запоріжжя-Хургада
Київ-Шарм-эль-Шейх
Львів-Шарм-эль-Шейх

Наразі українці можуть вільно без будь-яких епідеміологічних обмежень перетинати кордон Туреччини та Єгипту. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії (https://www.flyuia.com/ua/ua/information/travel-recommendations).

Обираючи відпочинок у Туреччині, пасажирам варто пам’ятати про встановлені Турецькою Республікою обмеження щодо кількості та розмірів ручної поклажі у салоні. Зокрема, до перевезення в якості ручної поклажі в салоні літака дозволено лише невелику жіночу/чоловічу сумку; ноутбук/планшет; сумку з речами для немовляти. Зазначені предмети не повинні перевищувати вагу 5 кг та розміри 40*30*10 см. Із більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті авіакомпанії (https://bit.ly/2VmM6vg).

У планах туристичного оператора Coral Travel найближчим часом також розширення напрямків для українських туристів: Туніс (Энфіда), Іспанія (Пальма-де-Майорка, Барселона)

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності із рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Із особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI). Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі