МАУ пропонує релакс у казковому Спліті

МАУ пропонує релакс у казковому Спліті
У зв’язку із відкриттям кордонів Хорватії для українських туристів авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України», на замовлення туристичного оператора «Феєрія Мандрів», розпочала програму польотів до Хорватії, зокрема:

Київ – Спліт

У період з 18.07.2020 до 26.09.2020 - щосуботи, о 7:20


Спліт – місто «середземноморської квітки», як називають його місцеві жителі. Воно знаходиться в бухті між горами та омивається Адріатичним морем. Місцеві можуть похвалитися багатою архітектурою та десятком чистих піщаних пляжів. Bačvice (Бачвіце) є найвідомішим пляжем у Спліті. Тут море чисте і мілке, а дно рівне і піщане. Дуже популярне місце для сімейного відпочинку. Заняття для себе можуть знайти й любителі шопінгу – достатньо відвідати торгову вулицю Спліта-Мармонта.

Сьогодні туристи з України можуть перетинати кордон Хорватії без 14-денної самоізоляції за декількома умовами:

- Наявність негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше 48 годин;
- Заброньований туристичний пакет (переліт, житло, страхування)

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії (https://www.flyuia.com/ua/ua/information/fly-healthy).

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Із особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI). Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі