МАУ розпочне польоти до Нью-Йорка навесні 2021 року

МАУ розпочне польоти до Нью-Йорка навесні 2021 року
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» переглянула перспективи виконання рейсів Київ - Нью-Йорк – Київ - початок регулярних трансконтинентальних перельотів перенесено на завершення низького зимового сезону 2020-2021.

Дане рішення обумовлене об’єктивними обставинами. Планування виконання далекомагістральних рейсів виконується заздалегідь. До уваги приймаються усі актуальні зміни на ринку з прогнозом їх впливу на майбутнє. За останній час з’явилася низка негативних чинників: перегляд відновлення ВВП України у 2020 та 2021 році у зв’язку з негативним впливом пандемії на економіку країни; погіршення епідеміологічної ситуації в східноєвропейських країнах, Ізраїлі; суттєве погіршення політичної ситуації на Кавказі, що призвело до скасування рейсів до Єревану, Баку, Тбілісі – рейсів, які мали б забезпечити транзитний потік через Київ до США. Сукупність цих факторів, що обумовлюють зниження як прямого трафіку з України до Нью-Йорку, так і транзиту до США, й стала причиною перегляду доцільності відновлення прямого рейсу Київ – Нью-Йорк у 2020 році.

Відтак, авіакомпанія МАУ продовжує планувати свої польоти виключно виходячи з об’єктивних ринкових та епідеміологічних факторів.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі