МАУ у першому півріччі збільшила обсяги перевезень майже на 13%

МАУ у першому півріччі збільшила обсяги перевезень майже на 13%
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» за підсумками січня-червня 2018 року перевезла 3,53 млн пасажирів, що на 12,9% більше, ніж за аналогічний період 2017 року. Частка транзиту на регулярних маршрутах склала 52%.

Протягом зазначеного періоду МАУ виконала 28,9 тис. рейсів, що на 9% перевищує показники першої половини 2017 року. Обсяги перевезень вантажів та пошти склали 6,57 тис. тонн.

Карта маршрутів МАУ у січні-червні поточного року поповнилася сімома новими міжнародними та внутрішніми напрямками. Зокрема, в цей період авіакомпанія розпочала польоти з Києва до Вінниці, Каїра, Копенгагена, з Харкова до Бергамо, зі Львова – до Барселони. А мережа далекомагістральних рейсів тепер включає в себе такі пункти, як Делі та Торонто.

Авіакомпанія продовжує програму розвитку та омолодження флоту. У першому півріччі парк МАУ поповнився трьома повітряними суднами абсолютно нового для України типу – Boeing 777-200ER. У другому півріччі МАУ планує отримати ще один такий літак.

Крім того, авіакомпанія поповнює парк середньомагістральних літаків. У першому півріччі МАУ отримала чотири сучасних лайнери Boeing 737-800, три з яких прибули безпосередньо з заводу виробника у Сіетлі.

Також авіакомпанія МАУ продовжує надавати підтримку тим, хто потребує серйозної медичної допомоги в зарубіжних клініках – дітям, пораненим бійцям АТО та супроводжуючим особам. У першому півріччі програмою гуманітарних перевезень «Під крилом» скористалися 2 414 таких пасажирів.

«МАУ продовжує діяти в рамках своєї стратегії та розвиватися як мережевий перевізник. Завдяки обраній моделі, авіакомпанія пропонує пасажирам значно більший вибір маршрутів, ніж за умов роботи виключно в сегменті point to point перевезень. І, звичайно ж, залучення транзитних потоків забезпечує подальше зростання хабу у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі