МАУ відкриває безкоштовний доступ до електронного каталогу преси

МАУ відкриває безкоштовний доступ до електронного каталогу преси
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» з 1 квітня поточного року пропонує пасажирам бізнес класу скористатися електронним каталогом Press Reader для читання газет та журналів на борту.

Press Reader – онлайн додаток для IOS і Android – надає широкий вибір світових газет і журналів. Серед них - The Guardian, The Washington Post, Vogue, GQ, Bloomberg Businessweek та ще більш ніж 6000 загально-популярних і тематичних видань з 120 країн світу, представлених на більш ніж 60 мовах.

Користуючись додатком пасажир може завантажити улюблені газети і журнали на шляху в аеропорт чи під час очікування рейсу та читати пресу в офлайн режимі. Доступ для завантаження видань відкривається протягом 48 годин до та 24 години після вильоту рейсу за розкладом. Для його отримання пасажиру достатньо просто перейти за посиланням та завантажити додаток.

«Сучасні технології не стоять на місці і ми намагаємось йти в ногу з часом. Широкий вибір газет і журналів в додатку Press Reader відтепер замінить обмежений асортимент друкованих видань в бізнес класі на всіх рейсах МАУ, що дозволить нам зменшити вагу літака, скоротити обсяги споживання пального і шкідливих викидів в атмосферу, - відмітила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. - Ми працюємо над тим, щоб в майбутньому зробити цей продукт доступним і для пасажирів економічного класу».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі