МАУ відкриває рейси до Ізміра

МАУ відкриває рейси до Ізміра
У період літньої навігації 2019 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширить географію польотів та розпочне виконання власних прямих рейсів до Ізміра.

Починаючи з 15 червня 2019 року, пасажири зможуть дістатися прямими рейсами МАУ з Києва до Ізміра. Рейси між Києвом та Ізміром виконуватимуться щоденно на середньомагістральних повітряних суднах Boeing 737-800 Нового покоління та Embraer.

Розклад рейсів:

№ рейса Напрямок Дні Відправлення* Прибуття*

PS701 Київ-Ізмір щоденно 11:05 13:25
PS702 Ізмір-Київ щоденно 14:10 16:40
*Час місцевий

Квитки можна придбати на сайті, у касах і контактному центрі авіакомпанії МАУ, а також у спеціалізованих агенціях.
Мінімальна вартість перельоту в один бік з урахуванням податків та зборів складатиме 819 гривень* за умови завчасного бронювання.

«Завдяки прямому сполученню між Києвом та Ізміром українці отримають можливість відкрити для себе нові куточки Туреччини. У той же час іноземні пасажири зможуть завітати до України або ж скористатися широкою маршрутною мережею МАУ з рейсами до міст Західної Європи та країн Скандинавії зі зручною пересадкою у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

* Ціна може відрізнятися залежно від напрямку та змінюватися відповідно до коливань курсу гривні відносно долару США.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі