МАУ запрошує на Шрі-Ланку

МАУ запрошує на Шрі-Ланку
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочнє чартерну програму до курортної перлини Індійського океану напередодні Нового року.

Острів Шрі-Ланка - один з найбільш екзотичних куточків світу. Це відмінні багатокілометрові пляжі, прекрасний дайвінг та серфінг, яскраво-зелена рослинність джунглів, безліч тропічних фруктів та численні пам'ятники високорозвиненої цивілізації.

Ø Рейси в Маттала будуть виконуватися з 28 грудня 2020 по 10 березня 2021 з Міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ).

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.
________________________________

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі