МАУ запрошуює до Марса Алама

МАУ запрошуює до Марса Алама
«Міжнародні Авіалінії України» раді повідомити про можливість відвідати європейський курорт Єгипту – Марса Алам.

Це новий для українців курортний напрямок, який вже славиться своїм кайтсерфінгом, кораловими рифами та багатою морською фауною.

Рейси почнуть виконуватися щосуботи з 3 жовтня 2020 року по 16 січня 2021 року.
Виліт із Києва (KBP) о 10:00, прибуття до аеропорту Марса Алама (RMF) о 13:10.
Із аеропорту Марса Алама (RMF) о 14:10, прибуття до Києва (KBP) о 19:30

Марса Алам – це рай для тих, хто обожнює дайвінг, снорклінг та взагалі активний відпочинок. Але в той же час тут тиша та спокій. Тільки тут ви зможете побачити унікальну морську корову – дюгонь, яка зазвичай майже 4 метри завдовжки. Тут ви пізнаєте зовсім інший Єгипет, який змусить вас повертатися сюди знову і знову.

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі