МАУ змінила розклад рейсів після заборони на в’їзд іноземців

МАУ змінила розклад рейсів після заборони на в’їзд іноземців

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» суттєво скорочує програму польотів на період з 1 вересня до 24 жовтня 2020 року. Необхідність перегляду розкладу була обумовлена передусім рішенням Кабінету Міністрів про тимчасову заборону в’їзду до України іноземців та осіб без громадянства.

Дана ініціатива уряду разом із обмеженнями на в’їзд українців до низки країн світу, в умовах кризи на авіаринку, створює гостро негативні тенденції для роботи як МАУ, так і галузі в цілому.

Як повідомлялося раніше, у зв’язку із вказаними обмеженнями МАУ була змушена оперативно відмінити низку рейсів. З 14 вересня повністю скасовано:  Київ – Запоріжжя (OZH) – Київ; Київ – Мадрид (MAD) – Київ; Київ – Барселона (BCN)– Київ; Київ – Женева (GVA) – Київ; Київ – Берлін (TXL) – Київ; Київ – Кишинів (KIV) – Київ;

Також було скорочено частоти за наступними маршрутами:

Київ – Одеса (ODS) – Київ; ; Київ – Дюссельдорф (DUS) – Київ; Київ – Брюссель (BRU) – Київ;; Київ - Тель-Авів (TLV) – Київ, Київ – Харків (HRK) – Київ, Київ – Дніпро (DNK) - Київ

За оновленою програмою польотів у період 01.09–24.10.20 рейси МАУ здійснюватимуться за наступним розкладом:

Внутрішні рейси

Київ – Львів (LWO) – щопонеділка, четверга та п’ятниці у першій половині вересня, з 16.09 , щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. з 01.10 – 6 разів на тиждень окрім вихідних. Зворотні рейси – кожного наступного дня.,окрім рейса щоп’ятниці – рейси у зворотньому напрямку щонеділі..

 

Київ – Одеса (ODS) –  Щоденна програма. Зворотні рейси – кожного наступного дня.

 

Київ – Херсон (KHE)  - щоп’ятниці і щонеділі із зворотними рейсами щосуботи та щопонеділка. Рейси за даним напрямком виконуватимуться до 21.09.

 

Київ – Харків (HRK) – старт рейсів заплановано з 14 вересня, щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

З жовтня – 6 разів на тиждень окрім суботи. Рейси у зворотному напрямку виконуватимуться наступного дня опісля прильоту.

 

Київ – Дніпро (DNK) – старт оборотних рейсів заплановано з 14 вересня, щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. З жовтня – рейси 6 разів на тиждень окрім суботи.

 

Міжнародні рейси 

 

Київ – Амстердам (AMS) – Київ – чотири рази на тиждень в рамках регулярної програми – щопонеділка, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі. З 30.09 – зявиться додаткова частота щосереди. За даним напрямком виконуватимуться оборотні рейси.

Київ – Лондон (LGW) – Київ - у вересні заплановані рейси 2 та 3 вересня, а також з 02.10 три частоти регулярної програми – оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Київ – Париж (CDG) – Київ – оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щонеділі, з 25.09 – додаткова частота щоп’ятниці та з 03.10 - щосуботи.

Київ – Брюссель (BRU) – Київ – з 02.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Київ – Мілан (MXP) – Київ – оборотні рейси щопонеділка та щоп’ятниці, з додатковим рейсом 17.09 та додатковою частотою щосереди з 23.09.

Київ – Дубай (DXB) – Київ – щоденні оборотні рейси.

Київ – Каїр (CAI) – Київ – з 14.09 щопонеділка та середи, повернення до Києва – щосереди та щоп’ятниці

Київ – Дюссельдорф (DUS) – Київ – з 01.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Київ – Мюнхен (MUC) – Київ – оборотні рейси щопонеділка та щоп’ятниці, з 16.09 – додаткова частота щосереди.

Київ – Тбілісі (TBS) – Київ – з 1 жовтня 6 разів щодня окрім суботи, зворотні рейси наступного дня  шість разів на тиждень окрім неділі.

Київ – Баку (GYD) – Київ – з 4 жовтня рейси щосереди та щонеділі з поверненням до Києва кожного наступного дня.

Київ – Єреван (EVN) – Київ – суботні рейси 5 та 12 вересня, а також щопонеділка до середини жовтня. З 17.09 – додаткові частоти щочетверга та щоп’ятниці. Зворотні рейси – кожного наступного дня.

Київ – Стамбул (IST) – Київ – оборотні рейси щодня.

Одеса – Стамбул (IST) – Одеса – до 12.09 рейси щосуботи, потім до 25.09  щоп’ятниці. З 04.10 рейси до Стамбулу щопонеділка та щоп’ятниці. Зворотні рейси до 25.09 щосуботи, а з 02.10 – щосереди та щоп’ятниці. 

Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ – з 1 жовтня – рейси щопонеділка, щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі, зворотні рейси – кожного наступного дня. Також плануються додаткові оборотні рейси 1, 3, 20, 21, 22 та 28 вересня.

Львів - Тель-Авів (TLV) – Львів – з 04.10 оборотні рейси щонеділі.

Одеса - Тель-Авів (TLV) – Одеса – оборотні рейси 2, 6, 13, 20, 21, 22 вересня та з початку жовтня - щочетверга та щосуботи.

Дніпро - Тель-Авів (TLV) – Дніпро – з 17.09 оборотні рейси щочетверга.

Харків - Тель-Авів (TLV) – Харків – з 16.09 по 30.09 – оборотні рейси щосереди, з 04.10 – щонеділі.

Київ – Прага (PRG) – Київ – з 02.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Київ – Мадрид (MAD) – Київ – оборотні рейси 4 та 7 вересня.

Київ – Нью-Йорк (JFK) – Київ – оборотний рейс 9 вересня.

Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

У подальшому розклад рейсів МАУ може зазнавати нових змін з огляду на наслідки обмежень перетину кордонів українцями та іноземними громадянами.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Із особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням.  

Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут .

___________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі