Мережа готелів Reikartz розширюється в Німеччині

Мережа готелів Reikartz розширюється в Німеччині
Готель Reikartz Bergpanorama Pfronten знаходиться в самому серці міста Пфронтен, в ідилічному районі Вайсбах, в 5 км від австрійського кордону. З готелю відкривається вид на гірський масив Альго. У крокової доступності – залізнична станція Пфронтен-Вайсбах, Національний заповідник Пфронтнен Мос і Зоопарк Альгой.

Інфраструктура готелю складається з 48 комфортабельних номерів. Вранці в ресторані сервірують сніданок «шведський стіл», а після полудня гості можуть насолодитися національною баварською кухнею. На території готелю надаються такі послуги як конференц-сервіс, ігрова та більярдна кімнати, кегельбан, басейн, сауна і парова лазня, СПА-процедури і масаж.

«Reikartz Bergpanorama Pfronten — це традиційний бутік-готель в баварському стилі з багатою історією. Нові власники придбали готель більше 2 років тому і провели реставрацію. Жителі цього регіону славляться міцним здоров'ям завдяки дивним лікувальних процедур — трав'яний терапії. Готель розташований в одному з найвідоміших курортних регіонів Німеччини та приваблює гостей, які приїжджають відпочивати, займатися активним спортом або вивчати культурні пам'ятки. — Коментує Себастьян Кремер, CEO Reikartz Hotel Group. — Найближчим часом ми плануємо відновити статус провідного баварського ресторану в регіоні, укласти партнерство з регіональними компаніями, впровадити ефективні канали збуту, налагодити просування і активні продажі. Наша головна мета — це стати одним з кращих готелів в цьому регіоні по готельним стандартам, послуг і рівнем сервісу».

На сьогоднішній день в мережу Reikartz Hotel Group входить вже 3 готелі в германії: Reikartz Vier Jahreszeiten Berchtesgaden, Reikartz Gastager Inzell і Reikartz Hotel Bergpanorama Pfronten, а також 2 готелі в Швеції, 1 в Казахстані і 35 готелів в Україні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі