Мережа «МОРЕ ПИВА» почала освоєння Запорізької області

Мережа «МОРЕ ПИВА» почала освоєння Запорізької області
20 квітня компанія відкрила перший магазин у Запоріжжі за адресою: просп. Соборний, 149.

Згідно із затвердженою стратегією мережа увійшла в новий регіон з брендом HOP HEY. Магазин працює у форматі маркету з частковим самообслуговуванням. Асортимент HOP HEY включає 20 кранів з пивом та іншими напоями на розлив; пляшкове українське та імпортне пиво; вина і б\а продукцію; понад 200 видів закусок; а також супутні SKU, сувеніри та товари для відпочинку.

27 квітня компанія планує відкрити в місті ще 2 магазини під брендом HOP HEY за адресами: просп. Соборний 144 і вул. Яценко, 2. При цьому в регіонах, освоєних до 2018 року, мережа продовжує паралельно з маркетами самообслуговування відкривати магазини в базовому форматі мінімаркета під брендом «МОРЕ ПИВА».

Про компанію

«МОРЕ ПИВА» - найбільша в Україні мережа магазинів розливного пива, заснована в 2009 році в Дніпрі. Розвиваючись шляхом франшизи, компанія об'єднує понад 340 магазинів у Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській, Одеській, Київській та Харківській областях.

У квітні 2018 року компанія представила новий бренд HOP HEY, оголосивши про початок ребрендингу та реформати фірмових торгових точок.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі