Мережі 5G запущені в комерційну експлуатацію в США і Південній Кореї

Мережі 5G запущені в комерційну експлуатацію в США і Південній Кореї
Перший тиждень квітня став важливою віхою в історії 5G - у комерційну експлуатацію запущені мережі 5G двох операторів у Південній Кореї і мережі Verizon у двох містах США.

Ці 5G-мережі розгорнуті на обладнанні Ericsson.

У США послуги 5G тепер є доступними абонентам Verizon у визначених районах Чикаго і Міннеаполіса. У Південній Кореї користуватися 5G можуть абоненти SK Telecom і KT. Для користування новими послугами потрібні смартфони з підтримкою 5G, і вони вже представлені до продажу. У Кореї на честь запуску технологій нового покоління 5G-смартфони від операторів першими отримали знаменитості і почесні абоненти.

Завдяки високій швидкості передачі даних і моментального відгуку мережі 5G можна з комфортом дивитися фільми онлайн, грати в ігри і користуватися розважальними послугами.

На даний момент компанією Ericsson анонсовано 18 угод з операторами про намір розгортати 5G, і в перспективі очікуються нові анонси.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі