«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та Henkel Україна проводять благодійну кампанію «Дитяча планета»

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та Henkel Україна проводять благодійну кампанію «Дитяча планета»
Київ, 14 квітня 2017 р. – компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та Henkel Україна розпочали спільну благодійну кампанію «Дитяча планета», головною метою якої є збір коштів для закупівлі пральних машин для 15 дитячих будинків України.

Акція проходить з 12 квітня по 10 травня 2017 року у всіх торговельних центрах METRO в Україні у 15 містах. За умовами акції протягом цього періоду 10 грн. з ПДВ з кожної проданої одиниці ТМ Persil, LOSK, Perwoll і Somat піде на придбання пральних машин для дитячих будинків.

Цей проект є частиною глобальної «Водної ініціативи» METRO GROUP, що спрямована на збереження світових водних ресурсів та реалізується за участі найбільших міжнародних FMCG компаній у всіх країнах присутності Групи.

Використання автоматичної пральної машинки допомагає значно скоротити споживання води. Тож купуючи продукцію Henkel, клієнти METRO не лише роблять подарунок дітям, а й дбають про майбутнє планети. А саме: засоби для прання Persil мають унікальну формулу ColdZyme, що відпирає навіть найскладніші плями в холодній воді, що значно економить електроенергію під час використання; засоби для автоматичного миття посуду Somat не мають в формулі фосфатів, що є надзвичайно важливим в питанні захисту навколишньго середовища та забруднення водоймів; засоби для делікатного прання Perwoll мають гелеву структуру, що економить використання продукту та зменьшує викиди негативних речовин в навколишнє середовище.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі