Ми знаємо куди піти на вихідних у Львові

Ми знаємо куди піти на вихідних у Львові
Ми знаємо куди піти на вихідних у Львові, а саме на Фестиваль сімейного відпочинку «Дитячий світ».
Коли перед батьками проблема, куди піти з дітьми, найпростіше її вирішення – похід на Фестиваль сімейного відпочинку «Дитячий світ». Переваги такого відпочинку очевидні.

• По-перше, Ви знайдете чимало якісних товарів на зоні маркету, зокрема: нова колекція шкільної форми, дитячі прибамбасики, цікаві книжки та захоплюючі настільні ігри, корисні солодощі, колекція неповторних аксесуарів та багато багато цікавого.
• По-друге, це територія активного відпочинку, зокрема постійно-діючий ігровий майданчик з розмальовками, іграми, пригунцями, машинками-каталками, а ще танцювальний калейдоскоп …а Ви знаєте що це?
• По-третє, це місце, в якому здійснюються дитячі мрії! Адже тут Ваші дітки створять свій ІТ-продукт, спробують стріляти з лука та навчаться гончарству, візьму участь у виїзній науковій лабораторії ОШОУ, в якій фантастика стає реальністю, стануть справжніми кулінарами, а також на них чекає змагання з робототехніки, різьба по дереву та склу. А ще безліч сюрпризів, ПОДАРУНКІВ і, звичайно, фото на згадку…

Детальна програма фестивалю тут: http://www.galexpo.com.ua/images/vustavku/ds15/program15.pdf
Буде Мега цікаво!
ПРИХОДЬ!!! 20 -21 серпня
Місце проведення: м. Львів, "Львівський Палац мистецтв", вул. Коперніка, 17.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі