Мінцифра підвищує рівень кібербезпеки у державі

Мінцифра підвищує рівень кібербезпеки у державі
У співпраці з Міністерством цифрової трансформації України Академія електронного управління (eGA) розпочала діяльність з удосконалення рівня кібербезпеки в установах українського державного сектору.

Особливий фокус - на підвищенні спроможності державних органів щодо оцінювання безпеки своїх інформаційних систем та на впровадженні необхідних процедур тестування на безпеку.

У рамках проєкту «Підготовленість до кібербезпеки в українських державних органах влади» кібер-фахівці eGA допомагатимуть українським колегам у розробці, введенні в експлуатацію та проведенні тестів на безпеку та у навчанні керівників задля покращення розуміння ними необхідності таких тестувань.

Під час проєкту відібрані органи державної влади проведуть одноразові тестування критично важливих систем. За результатами тестів власники таких систем зможуть вжити належних заходів для запобігання реальним кібератакам.

На думку першого заступника міністра цифрової трансформації України Олексія Вискуба, безпечні інформаційні системи державних органів надзвичайно важливі для успіху цифрових реформ.



Проект «Готовність до кібербезпеки в українських державних органах влади» підтримується Міністерством закордонних справ Естонії та USAID.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі