МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ПОДАРУНКІВ І ТОВАРІВ ДЛЯ ДОМУ ProMaisonShow

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ПОДАРУНКІВ І ТОВАРІВ ДЛЯ ДОМУ ProMaisonShow
6 - 9 лютого 2019 року

З 6 по 9 лютого 2019 року в Міжнародному виставковому центрі відбудеться Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow.


Організатором виставки виступає компанія «Парус Експо Медіа». Виставка ProMaisonShow є одним з найяскравіших і найпрестижніших виставкових заходів в сегменті подарунків, товарів для дому в Україні і надає можливість ознайомитися з широким асортиментом високоякісної продукції, новими торговими марками і вже відомими брендами, а також сприяє вивченню стану ринку, встановленню нових контактів і діловому спілкуванню.
Участь у виставці ProMaisonShow ‒ це ідеальна можливість представити продукцію Вашої компанії на ринку, безпосередньо зустрітися з широкою аудиторією фахівців, встановити нові ділові контакти, обмінятися ідеями, а також обговорити питання розвитку бізнесу.

Тематичні розділи виставки ProMaisonShow:

WORLD OF GIFTS Trade Show: подарунки й сувеніри; бізнес-подарунки; електронні подарунки; м'які іграшки; біжутерія та модні аксесуари; подарункове пакування; арома-подарунки; товари для хобі і творчості; Handmade на виставці буде представлено провідними компаніями, такими як: «Заморські подарунки», «Світ подарунків», «Майстер-Крамі», ТМ «Bogz», «Orner», «SUPERMAGNIT» та іншими.

TEXTILE TRADE SHOW: текстиль для спальні; текстиль для ванної кімнати; текстиль для кухні; дитячий текстиль на виставці буде представлено компаніями: «Активтрейд», «Магія текстилю», «Kazanov.a», «Waydex» та ін.
DÉCOR Trade Show: предмети декору та інтер'єру; дизайнерські меблі; декоративне освітлення; флористика на виставці буде представлено компаніями: «Аннаїс», галерея «Глобус», ТМ «Скорпіо», «Florial» та ін.

TABLEWARE Trade Show: кухонний посуд та аксесуари; сервірувальний посуд; столове приладдя; дитячий посуд; одноразовий посуд; посуд для HoReCa на виставці буде представлено компаніями: «BRIZOLL», «EMPIRE», «SWEET HOME» та ін.

HOUSEHOLD Trade Show: товари господарсько-побутового призначення; предмети та інвентар для прибирання приміщень; побутова хімія та професійні миючі засоби; аксесуари та супутні товари на виставці буде представлено компаніями: «Склоприлад», «BleskDom» та ін.

Виставка буде супроводжуватися насиченою діловою та конкурсною програмою «ЕтноПосуд‒2019». Щодня будуть проходити відкриті практичні семінари, лекції, тренінги, презентації та майстер-класи від провідних вітчизняних експертів галузі, дизайнерів, декораторів.

Мета конкурсу «ЕтноПосуд‒2019»:

‒ Створення інформаційної та комунікаційної площадки для обміну досвідом та організації взаємодії всіх зацікавлених осіб і організацій у сфері виробництва і реалізації посуду з етномотивами;

‒ Виявлення потенційних виробників посуду, що поєднують традиції та історико-культурні цінності регіонів України.
Конкурс буде проведено за номінаціями:
• Традиційний виріб ручної роботи;
• Дизайнерський виріб;
• Промисловий виріб.

Виставка працюватиме: 6 ‒ 8 лютого з 10:00 до 18:00
9 лютого з 10.00 до 16.00

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1А, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».


З питань участі звертайтесь: ТОВ «Парус Експо Медіа»
тел.: ( 044) 484-68-91,
e-mail: expo@pem.com.ua ,
www.pem.com.ua
www.facebook.com/pem.com.ua/

_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі