МІЖНАРОДНИЙ КЛІНІНГОВИЙ ФОРУМ 2018

МІЖНАРОДНИЙ КЛІНІНГОВИЙ ФОРУМ 2018
З 2 по 5 жовтня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться Міжнародний клінінговий форум, в рамках якого пройдуть: 16-та Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: КЛІНІНГОВА ІНДУСТРІЯ», 16-а Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: ХІМЧИСТКА та ПРАЛЬНЯ», буде представлена Спеціалізована експозиція «ПРОФЕСІЙНА та ПОБУТОВА ХІМІЯ», а також буде проведено Конкурс клінінгових компаній «КЛІНІНГ-МАЙСТЕР 2018».

Організаторами Форуму традиційно виступили Міжнародна корпорація Primus Exhibitions Group і компанія «Примус Україна». Міжнародний клінінговий форум об'єднує споживачів і постачальників обладнання, матеріалів і технологій для професійного прибирання, хімчисток і пралень, щорічно виступає найбільшої платформою для демонстрації новинок, ведення переговорів та обміну досвідом, встановлення ділових контактів та укладання контрактів на постачання обладнання та надання послуг.

Інформаційним партнером цих заходів виступив ЦЕНТР ТАРАСА ДУДАРЯ, а також провідні галузеві ЗМІ й установи, зокрема: «ПРОФЕСІЙНЕ ПРИБИРАННЯ», «ВСЕ ДЛЯ ХІМЧИСТКИ Й ПРАЛЬНІ», МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ з ДОГЛЯДУ за БУДІВЛЯМИ, «ХІМЧИСТКА та ПРАЛЬНЯ», «ЧИСТОТА та ГІГІЄНА», PROCLEANING.IN.UA, OBORUD.INFO, «ОБЛАДНАННЯ та ІНСТРУМЕНТ для ПРОФЕСІОНАЛІВ», «КЛІНІНГ», CLEANING, INFOCLEAN.SU, «ІНФОРМБІЗНЕС», «ПРЕС-БІРЖА», EXPOMAP.RU, TERRA-EXPO, GENERALEXPO, «КОМПАСС УКРАЇНА», WEBPRORAB, «СВІТ-ІНФОРМ XXI», CLEANNOW.RU й інші. Офіційну підтримку в проведенні Форуму надають Міністерство промислової політики України, Торгово-промислова палата України та Канадсько-Українська торгова палата.

Директорка виставки
Лариса Шаповаленко
Тел.: +38 (044) 537 6 999
Факс: +38 (044) 537 6996
Моб.: +38 (067) 236 4923
E-mail: ls@primus.kiev.ua
www.theprimus.com

Міжнародна виставкова корпорація Primus Exhibitions Group працює на ринку більше 15 років. Світову популярність вона набула завдяки компетентності персоналу, відмінному сервісу, високої ефективності виставок і зваженій ціновій політиці. Корпорація є експертом в організації виставок на ринках, що розвиваються. Її назва символізує лідерство у виставковому бізнесі. Primus Exhibitions Group проводить всі виставкові заходи так, щоб їхні експоненти та відвідувачі отримували максимальну користь. Близько 70% експонентів – постійні клієнти. За бездоганну репутацію та високий рівень виставкового сервісу Корпорація удостоєна звання лауреата Всеукраїнського конкурсу «Вища проба», а за вагомий внесок у розвиток виставкової діяльності в Україні відзначена почесним дипломом Виставкової федерації України. Корпорація Primus Exhibitions Group є асоційованим членом Канадсько-Української торгової палати та Виставкової федерації України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі