Мобільні технології для видобувної галузі l дослідження Ericsson

Мобільні технології для видобувної галузі l дослідження Ericsson
Керівництво з трансформації видобувної промисловості за допомогою технологічних мереж стільникового зв'язку

Ericsson, Komatsu, Epiroc і Arthur D. Little вивчили п'ять сценаріїв використання і з'ясували, як за допомогою 5G-ready мереж зробити видобувне виробництво більш прибутковим, безпечним і екологічним. У дослідження увійшли: автономний транспорт, моніторинг процесу виробництва в реальному часі, дистанційне керування буровими установками, дрони і розумні системи вентиляції.

Згідно з результатами дослідження кожен зі сценаріїв окремо окупається від двох до семи років, а при одночасному використанні - всього за три роки.

Все це завдяки підключенню до захищеної мережі передачі даних зі стабільно високою швидкістю і низькими затримками. У всіх п'яти прикладах технологічні стільникові 5G-ready мережі дозволили сформувати сприятливе середовище для швидкого розвитку галузі.

З нашого звіту ви дізнаєтеся:

• Які мобільні технології найкращим чином підходять для створення мережі на території наземних і підземних рудників.

• Як за допомогою мобільних технологій підвищити економічну ефективність видобутку корисних копалин, забезпечити безпеку праці і екологічність виробництва.

• Як домогтися ROI 207% на відкритих рудниках і ROI 256% в шахтах протягом 10 років.

Технологічна мережа забезпечує потрійний ефект - поєднання безпеки праці, охорони навколишнього середовища та поліпшення техніко-економічних показників видобутку.

Калькулятор допоможе оцінити термін окупності майбутніх інвестицій в мобільні технології. Він створений на основі даних спільного дослідження Ericsson, Komatsu, Epiroc і Arthur D. Little. За допомогою калькулятора можна зрозуміти, як власна мережа змінить процес видобутку і допоможе розвитку бізнесу компанії.
___________________________
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі