МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ДЕШЕВИХ ПОЇЗДОК

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ДЕШЕВИХ ПОЇЗДОК
Найбільший автобусний перевізник ECOLINES анонсував оновлену систему лояльності і мобільний додаток.

Після введення безвізового режиму все більше українців їдуть до Європи: хто за враженнями, хто за знанням, а хто працювати. Очевидно те, що спрощена процедура перетину кордону позитивно вплинула на життя українців і туристів зокрема.

Останнім часом великою популярністю серед українських туристів користуються автобусні рейси. Причин тому кілька: невисока вартість квитків, широка географія маршрутів і тд. Автобусні перевізники пропонують безліч рейсів Європою, в країнами Балтії та СНД. Найбільшою популярністю серед туристів користується перевізник ECOLINES. Компанія завоювала своїх шанувальників помірними цінами і сучасними комфортними автобусами. З цим перевізником українці наважуються навіть на дуже тривалі подорожі - 30 годин, а то і більше. В такому автобусі пасажир забезпечений всім необхідним для комфортного трансферу. Ергономічні крісла, їжа, напої, WC, безкоштовний інтернет ще й розваги в персональних планшетах.

Очевидно, що компанія йде в ногу з часом і вже на початку цього року ECOLINES випустила зручний мобільний додаток для смартфонів. Тепер шанувальники ECOLINES можуть купувати квитки за допомогою телефону в кілька кліків. Крім того, можна відстежувати історію своїх покупок, при цьому отримувати бонуси за покупки! Зручна система фільтрів дозволить оптимізувати пошук, а вся історія пошуку і покупок зберігається в персональному кабінеті. Користувач може скорегувати параметри підписки і отримувати максимально вигідні пропозиції на задані дати.

Ще одна характерна відмінність мобільного додатку ECOLINES - можливість відстежувати місцезнаходження свого автобуса на карті. Таку послугу пропонує лише одна компанія в Україні - ECOLINES.

Сьогодні ECOLINES відкриває українцям нові можливості - подорожувати ще й отримувати за це бонуси.
Компанія активно розвивається і разом з запуском мобільного додатка анонсувала, оновлену систему лояльності - ECOLINES LOYALTY. Система надзвичайно проста і зрозуміла. Частина від витраченої на квиток суми повертається пасажиру на рахунок, які він зможе витратити на майбутні поїздки. Як зазначає керівництво компанії, дана система, також, пропонує персональні знижки, з урахуванням історії поїздок і їх частоту.

Українці вже оцінили переваги поїздок з ECOLINES і сьогодні цей перевізник продовжує збільшувати число своїх шанувальників завдяки прозорості та відкритому діалогу з клієнтами, через соціальні мережі, колл-центр, і. Т.д. Відкривати нові країни з ECOLINES - просто, доступно, економно.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі