Мобільний сервіс WOUCH! (ваучери 1+1) почав роботу в Харкові

Мобільний сервіс WOUCH! (ваучери 1+1) почав роботу в Харкові
23 березня, мобільний додаток WOUCH! став доступним для жителів Харкова.

У липні 2020 року сервіс почав працювати в Києві та за 8 місяців підключив 500 закладів, які пропонують безкоштовні страви та послуги для клієнтів сервісу на умовах ексклюзиву. Серед них: Salateira, Євразія, Mister Cat, Pesto Cafe, Хінкальня Gogi, The Burger, Пивна Дума, Молоко від фермера та багато інших популярних закладів столиці.

Мобільний сервіс WOUCH! допомагає жителям українських міст заощаджувати на походах в ресторани, магазини, салони краси, розважальні комплекси і при замовленні їжі на доставку.

З моменту запуску сервісу в Києві загальна сума економії користувачами склала вже понад 600 000 грн.

Владислав Сєнь, СЕО WOUCH!: "Ми створили каталог ексклюзивних ваучерів формату "1+1” (друга страва або послуга в подарунок), який допомагає закладам залучати нових гостей, а користувачам додатку - відкривати нові місця для відпочинку та розваг, отримуючи більше послуг. Особливість в тому, що безпосередньо в закладах таких акцій немає. Вони доступні тільки для наших передплатників”

Власники проекту - інвестори з ОАЕ і за сумісництвом користувачі локального сервісу The Entertainer, який і став прабатьком українського WOUCH!. У розвиток проекту вже вклали 10 млн грн. З моменту запуску додаток завантажили понад 50 000 чоловік, а кількість активних користувачів в місяць становить 15 тис чол.

"Рішення про відкриття сервісу в Харкові ми прийняли ще в листопаді, але через постійні карантинні гойдалки запуск відкладався. Цей час ми змогли присвятити переговорам з топовими партнерами "- уточнює СЕО проекту Владислав Сєнь.

На момент запуску в додатку доступно 80 харківських закладів, серед яких: мережа кав'ярень Sweeter (1+1 на каву), Prohibition Pizzeria Napoletana (1+1 на піцу), Seven Burgers (1+1 на бургер), Дублін Паб (1+1 на сет закусок), Монтана і 44 Favorite Place (рол в подарунок), Ribs and Beer (1+1 на ребра) а також мережа Bench Barbershop (-50% на стрижку). Заклади-партнери представлені в таких розділах: Ресторани, Доставка, Краса, Відпочинок.

Сервіс працює за моделлю передплати на 1, 3 або 6 місяців. Але для нових користувачів пропонують безкоштовний тестовий період на 14 днів без прив'язки карти і будь-яких фінансових зобов'язань.

Запуск проекту в Дніпрі та Одесі відбудеться до кінця весни цього року.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі