Молоді вчені ХПІ виграли гранти Президента України

Молоді вчені ХПІ виграли гранти Президента України
Троє молодих вчених Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» отримають гранти Президента України для підтримки своїх наукових досліджень в 2017 році. Згідно з проектом Розпорядження Президента України грант на загальну суму 3 млн 540 тис гривень нададуть 54-м молодим українським вченим. Документ був прийнятий Кабінетом Міністрів України 22 березня 2017 року.

За інформацією Міністерства освіти і науки України гроші на ці гранти вже зарезервовані в державному бюджеті на 2017 рік.

Серед переможців на отримання грантів такі молоді вчені ХПІ:

Олена Левон – 1986 року народження, кандидат технічних наук, доцент кафедри радіоелектроніки НТУ «ХПІ» – грант для проведення дослідження «Прикладні рішення комплексного активного впливу на втрати електроенергії та її якість у розподільчих електромережах України».

Антоніна Майзеліс – 1986 року народження, кандидат технічних наук, науковий співробітник кафедри технічної електрохімії НТУ «ХПІ» – грант для проведення дослідження «Електрохімічне формування корозійно- і механічностійких мультишарових покриттів, каталітично активних наноструктурних матеріалів для потреб машинобудування та альтернативної енергетики».

Олександр Носирєв – 1986 року народження, кандидат географічних наук, доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів НТУ «ХПІ» – для проведення дослідження «Стратегічні пріоритети промислової політики України в аспекті стабілізації індустріального потенціалу Донбасу».

Довідка:
На конкурс до Державного фонду фундаментальних досліджень на здобуття грантів Президента України на 2017 рік було подано 152 заявки.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі