Motorola доповнює лінійку бюджетними смартфонами Moto C та С Plus

Motorola доповнює лінійку бюджетними смартфонами Moto C та С Plus
Motorola Mobility продовжує комплектувати лінійку смартфонів, щоб ще більше користувачів змогли відчути переваги улюбленого оновленого бренду. Разом із високотехнологічними флагманами у 2017 році компанія планує випустити на ринок якісні та надійні, але більш доступні моделі.

15 травня Motorola презентувала нову серію смартфонів: Moto C та Moto С Plus. Обидві новинки представляють бюджетний сегмент і з’являться в Україні вже в червні цього року.

Моделі Moto C-серії отримали 5-дюймові дисплеї, працюють на «чистій» операційній системі Android 7.0 Nougat, мають захист від бризок та представлені в чотирьох кольорах – Starry Black, Fine Gold, Pearl White та Metallic Cherry.

Базова модель Moto C отримала витривалий акумулятором ємністю 2350 мАг. Чотириядерний процесор із частотою 1,3 ГГц дозволить із легкістю перемикатися між додатками, слухати музику, дивитися відео та грати в улюблені ігри. Об’єм вбудованої пам’яті Moto C складає 8 ГБ, а оперативної – 1 ГБ. Смартфон оснащений основною 5-мегапіксельною камерою з LED-спалахом. А для якісних селфі навіть з поганим освітленням є 2-мегапіксельна фронтальна камера зі спалахом.

Moto C Plus пропонує дисплей з вищою роздільною здатністю, витриваліший акумулятор та покращену камеру.

Старша модель С-серії має IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280х720 та витриваліший акумулятор ємністю 4000 мАг, завдяки якому Moto C Plus працює до 3 днів без підзарядки. Також смартфон має чотириядерний процесор із частотою 1.3 ГГц. Об’єм вбудованої пам’яті Moto C Plus складає 16 ГБ, а оперативної – 2 ГБ. Завдяки окремим слотам можна використовувати одночасно дві SIM-карти та збільшити пам’ять смартфона за допомогою microSD. У Moto C Plus досконаліша основна 8-мегапіксельна камера з LED-спалахом та 2-мегапіксельна фронтальна зі спалахом для селфі.

Про Motorola
Компанія Motorola Mobility була придбана компанією Lenovo Group Holdings в 2014 році. Motorola Mobility є дочірньою компанією Lenovo і відповідає за розробку і виготовлення всіх фірмових мобільних телефонів Moto.

Про Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) - технологічна компанія з капіталізацією 45 млрд. доларів США. Входить в список найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500 і є лідером у розробці та виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу.

Lenovo – це надійні, високоякісні, безпечні продукти і послуги, серед яких ПК (включаючи знамениті бренди Think і Yoga), робочі станції, сервери, системи зберігання даних, системи SmartTV, а також сімейство мобільних продуктів, включаючи смартфони, в тому числі бренд Motorola, планшети і додатки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі