MOYO.ua оголосив ціну на новий iPad в Україні

MOYO.ua оголосив ціну на новий iPad в Україні
«Найдоступніший планшет» від Apple буде коштувати в Україні від 11 599 грн

Вчора в США стартував продаж оновленого планшетного комп'ютера iPad 9.7. Сьогодні компанія MOYO.ua оголосила попередню ціну і дату продажу новинки в Україні.

За даними MOYO.ua, офіційні продажі iPad 9.7 (2018) стартують через два місяці. Вартість базової версії планшета (з модулем Wi-Fi) складе 11 599 грн. Модифікація з підтримкою мереж мобільного зв'язку (в тому числі LTE) обійдеться в суму від 15 599 грн. Спеціальний стилус Apple Pencil, сумісний з новим iPad, вже доступний в Україні за ціною 4 599 грн.

За попередньою інформацією дата продажу намічена на 25 травня. При цьому вартість пристроїв і терміни надходження їх у продаж можуть бути дещо скориговані. Планетні комп'ютери будуть доступні українцям в кольорах Silver, Space Gray і Gold.

Новий iPad 9.7 (2018) заявлений компанією Apple як найдоступніший планшетний комп'ютер в лінійці та позиціонується як рішення для навчання і роботи. Він оснащений процесором A10 Fusion, дисплеєм з роздільною здатністю 2048х1536 пікселів, вбудованим накопичувачем на 32 ГБ і 8 Мп камерою (фронтальна 1,2 Мп). Заявлений час роботи складає до десяти годин без підзарядки. У числі встановлених програм заявлені: Notability, Pages, Numbers, Keynote і Microsoft Office.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі