На АЗК «Параллель» вже продається зимове пальне

На АЗК «Параллель» вже продається зимове пальне
У мережі АЗК «Параллель» і її партнерів реалізується сезонне пальне, фракційний склад якого оптимально підходить для зимового періоду.

Так, наприклад, зимове дизельне пальне PERFEKT DIESEL здатне зберігати свої робочі властивості при температурі до -27 °С і відповідає стандарту ДСТУ 7688:2015. Лінійка фірмових бензинів мережі «Параллель», що представлена бензинами Perfekt 95 і Perfekt 92, та вітчизняний бензин А-92 євро, також адаптовані для безперебійної роботи двигуна при низьких температурах. Фракційний склад і тиск насичених парів цих бензинів відповідає вимогам ДСТУ 7687:2015 для зимового періоду експлуатації.

Крім того, «Параллель» пропонує своїм клієнтам автотовари, потрібні у холодну і сніжну погоду: фірмові омивачі скла, щітки для снігу зі шкребками, буксирувальні троси, розморожувач скла та замків і спрей для зчеплення шин з льодом.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі