На Буковині з'явився тридцять третій мільйонер «Лото-Забава» 2018 року

На Буковині з'явився тридцять третій мільйонер «Лото-Забава» 2018 року
30 грудня 2018 року під час останнього 1012 тиражу лотереї «Лото-Забава» цього року було виграно 1 000 000 гривень. Першою з великого лототрону випала кулька з непарним числом 33, а тому інтрига трималась до фінальних акордів «Великої гри». Гравець, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з однією пільговою підковкою, став 312-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава» та 33-ім у цьому році. Виграшний білет № 0142386 придбали на Буковині у м.Заставна (Чернівецька область) на фірмовому столі «М.С.Л.», розташованому у магазині, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 91.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого мільйонера стати почесним учасником елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Усіма перевагами членства у «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» уже скористалися Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня. Упродовж вихідних на гостей з Харківщини очікували індивідуальна екскурсія Києвом усіма найгарнішими та
найцікавішими місцями, професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, проживання у готелі у центрі Києва, а родзинкою програми став візит до «Зимової країни» на ВДНГ.

Під час розіграшу 1012-го тиражу «Лото-Забава» до студії завітав другий переможець новорічної акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Акційні 500 000 гривень дісталися Костянтину Терлецькому, який переміг в акції 23 грудня 2018 року. Переможець завітав до студії разом зі своїм братом Миколою, який теж захоплюється лотерейним хобі. Пан Костянтин грає у «Лото-Забава» уже близько 19 років та за цей час виграш у новорічній акції – друга велика перемога на його досвіді. Першою перемогою став виграш у конкурсі «Щасливий номер». Тоді герою вдалося виграти 42 тисячі гривень. Наразі відома інформація про наступного переможця акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Виграшною додатковою комбінацією стала комбінація – 85043704, надрукована у білеті, придбаному онлайн. Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату.

Не обійшлось без переможців і у постійному конкурсі «Багаті та Відомі». Останній розіграш 2018 року порадував переможця виграшом 100 000 гривень. Героєм конкурсу став Станіслав Фокін з м.Нікополь (Дніпропетровська область). Він сидів у зеленому ряді на 18 місці. До речі, гравцям зеленого ряду щастить уже другий тираж поспіль. Минулого разу пенсіонеру з Маріуполя, який сидів на 16 місці вдалося зірвати максимальний приз у півмільйона гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1012-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі