На честь ювілею власних фільмових каналів ВОЛЯ відкрила доступ абонентам до пакету Cine+

На честь ювілею власних фільмових каналів ВОЛЯ відкрила доступ абонентам до пакету Cine+
Компанія ВОЛЯ дарує своїм абонентам промо доступ до власних каналів CINE+ Такий подарунок ВОЛЯ зробила на честь п'ятирічного ювілею цих каналів.

ВОЛЯ разом з абонентами святкує п'ятирічний ювілей свого унікального проекту - створення власних фільмових каналів. Одним із приємних подарунків компанії своїм телеглядачам став доступ всім абонентам до перегляду каналів пакету Cine+.
Промо перегляд доступний абонентам послуг цифрового кабельного і інтерактивного (ОТТ) телебачення по 11 серпня 2019 року включно. Під час промо перегляду кожен з каналів пакету щодня транслюватиме по 2 фільмові прем'єри. З анонсами фільмів можна ознайомитися на сайті компанії.

Для промо перегляду відкриті такі канали пакету: Воля CINE+ і його версія в HD, Воля CINE+ HIT, Воля CINE+ LEGEND и Воля CINE+ MIX. Канал CINE+ KIDS в поточний перегляд не включений.

Приємного перегляду!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі