На сайті ПриватБанку з'явився графік завантаженості відділень

На сайті ПриватБанку з'явився графік завантаженості відділень
ПриватБанк запустив на власному веб сайті новий інформаційний сервіс - графік завантаженості своїх відділень по всій Україні.

Відтепер, збираючись відвідати відділення ПриватБанку, можна у онлайні перевірити, чи не доведеться стояти в черзі та у який час дня завантаженість найближчого відділення мінімальна.

Отримати інформацію про завантаженість відділень можна прямо на мапі регіональної мережі банку на його сайті https://privatbank.ua/map. Для цього треба знайти найближчу локацію, перейти на вкладку «Завантаженість відділення» та спланувати свій час.

У ПриватБанк говорять, що сьогодні всі з наявних його послуг можна отримати без відвідування офлайн відділень у Приват24, який працює без черг цілодобово. Але, якщо з’явилась необхідність користування послугами відділення, графік завантаженості дозволить економити час та берегти здоров’я клієнтів.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі