На що українці витрачають по 1,5 млрд гривень на місяць?

На що українці витрачають по 1,5 млрд гривень на місяць?
З початку року в Україні продано більш як 4 млн мобільних телефонів на суму понад 14 млрд гривень.

Українці не шкодують грошей на гаджети. Так за перші дев'ять місяців поточного року в Україні було продано більше 4 млн мобільних телефонів загальною вартістю понад 14 млрд гривень.

За даними компанії Moyo.ua, найбільшим попитом серед українців користуються телефони Samsung — майже кожен третій проданий телефон (29%). Другі за популярністю — телефони від Apple (15%). Смартфони від Huawei в Україні користуються майже таким самим попитом, як і iPhone — 13% від усіх проданих телефонів.

За статистикою середня вартість телефону в Україні складає 3 500 грн. При цьому за «айфони» покупці готові платити значно більше — в середньому iPhone коштує понад 16 тис. грн. Завдяки високим цінам на свої гаджети, компанія Apple, з часткою ринку в 15%, отримала 34% від усіх витрачених українцями на телефони грошей.

ТОП-5 брендів мобільних телефонів в Україні


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі