На службі у безпеки. Corum зробить підйомну машину для екстреної евакуації шахтарів

На службі у безпеки. Corum зробить підйомну машину для екстреної евакуації шахтарів
Спецмашина може підняти з шахти 22 людини одночасно. Таку техніку використовують під час підземних робіт у разі аварії або поломки основної клітьової машини. Устаткування допоможе зробити працю гірників ще безпечнішою.

Підйомна машина Ц-3х2,2АР може піднімати кліть із людьми з глибини майже кілометр за лічені хвилини. Це лебідка з 3-метровим барабаном і спеціальною системою управління, яка розташована на поверхні. Встановлять її на вентиляційному стволі в шахтоуправлінні Покровське («Донецьксталь»). Вона допоможе убезпечити гірників у разі аварій або поломки основної клітьової машини.

«Максимальна вантажопідйомність 14 тонн дозволяє дістати кліть із гірниками з глибини більше 900 м усього за дві з половиною хвилини. І це перевірена надійна техніка, яка не підведе у складній ситуації та може гарантувати безпеку людей», — вважає Віктор Свистунов, начальник відділу Дирекції з капітального будівництва «Донецьксталі».

Для ШУ Покровське обладнання виготовить «Корум Дружківський машинобудівний завод».

«Машина спроектована та буде вироблена так, щоб максимально позбавити замовника від витрат на її обслуговування, — коментує Михайло Потапов, в. о. генерального директора CorumGroup. — Вона укомплектована найсучаснішою системою управління й автоматизації. Запуск систем у шахтоуправлінні Покровське запланован на червень 2020 року.»
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі