Національна мережа техніки та електроніки MOYO відновлює свою роботу

Національна мережа техніки та електроніки MOYO відновлює свою роботу
Мережа магазинів MOYO дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. З 17 березня компанія тимчасово закрила 49 роздрібних магазинів по Україні з першого дня карантину.

“Ми не шукали шпарин у законах, не йшли на компроміси. Це було неприйнятно для нас і нашого бізнесу. Просто закрили, як того вимагає закон і здоровий глузд. Ми переконані, що здоров’я наших клієнтів, співробітників і кожного з нас важливіше.” — прокоментували у пресслужбі MOYO.

Через 72 дні після закриття відновили свою роботу перші магазини MOYO у Києві, дотримуючись норм та рекомендацій МОЗ України. Більшість магазинів по Україні, де дозволяє епідеміологічна ситуація, вже повертаються до нового формату роботи.

Наші консультанти працюють з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептик). У всіх магазинах встановлено санітайзери, а на підлозі нанесена розмітка для дотримання соціальної дистанції. Кількість відвідувачів у магазині залишатиметься обмеженою. Також у магазині можна безкоштовно отримати маску.

Нагадуємо, що у звичному форматі також працює цілодобовий магазин MOYO 24/7 за адресою м. Київ, вул. Марка Вовчка, 18а. На період карантину тут облаштували спеціальні місця для доставки товарів (поза приміщенням, а сам магазин також був зачинений). Наразі ж для покупців відкрито доступ до всіх трьох поверхів магазину з технікою, великою побутовою технікою та дитячими товарами. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Оформлення та видача замовлень відбувається як вдень, так і вночі. Без перерви.

У посиленому режимі продовжує працювати інтернет-магазин moyo.ua. Це понад 10 млн відвідувачів за період карантину. Кур’єри працюють з використанням засобів індивідуального захисту та здійснюють безпечну безконтактну доставку.
Список магазинів MOYO, які працюють:

м. Київ, вул. Гришка, 3А, ТРЦ «Аладдін»
м. Київ, пр-т Оболонський, 1Б, ТРЦ Dream Town
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 18
м. Київ, вул. Марка Вовчка, 18А
м. Львів, вул. Стрийська 30, ТРЦ King Cross Leopolis
м. Львів, пл. Міцкевича, 8
м. Львів, вул. Під Дубом, 7Б, ТРЦ Forum Lviv
м. Дніпро, вул. Глінки, 2, ТРЦ «Мост-Сіті»
м. Одеса, пров. Семафорний, 4, ТРЦ Fontan Sky
м. Харків, вул. Героїв Праці, 7, ТРЦ «Караван»
м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17, ТРЦ «Мегамол»
м. Тернопіль, вул. Текстильна, 28Ч, ТРЦ «Подоляни»
м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 44
м. Кам'янське, пр-т Тараса Шевченка, 9, ТРЦ «ЦУМ»
м. Маріуполь, пр-т Миру, 69, ТРЦ «Україна»

З 2 по 14 червня усім покупцям буде нараховуватися потрійний кешбек за покупки.

________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі