Національна перевірка SIM-карт і смартфонів: Київстар допомагає абонентам підготуватись до 4G

Національна перевірка SIM-карт і смартфонів: Київстар допомагає абонентам підготуватись до 4G
Компанія запроваджує USSD-коди за допомогою яких можна перевірити, чи підтримує ваш смартфон та SIM-картка стандарт 4G

4G відкриє ще більше можливостей для користувачів мобільного інтернету: швидкість передачі даних в ~6,5 разів вища, ніж в мережах 3G, в 2,5 рази менший час очікування відкриття інтернет-сторінок, у ~10 разів більша ємність мережі, тощо. Щоб абоненти могли у повній мірі скористатись усіма перевагами зв’язку четвертого покоління, потрібні смартфони, що підтримують технологію передачі даних (4G/LTE) та спеціальні SIM-картки (USIM).

Тому з 05 грудня 2017 р Київстар запроваджує USSD-коди, за допомогою яких абоненти зможуть підготуватись до 4G. Так, а щоб перевірити:

• чи працюватиме SIM картка у мережі 4G потрібно набрати код *245*4# виклик
• чи підтримує смартфон 4G – набрати код *245*5# виклик.

Абоненти можуть безкоштовно замінити свою стару SIM-картку у фірмових магазинах Київстар на USIM, яка підтримує стандарт 4G. Крім цього, у магазинах компанії є широкий вибір 4G-смартфонів, які можна придбати за акційними цінами. До того ж разом з покупкою абоненти отримують безкоштовні пакети мегабайтів та можуть обрати тарифний план, який найкраще підходить для користування високошвидкісним мобільним інтернетом. Нагадуємо, що з 5 грудня 2017 року до 31 січня 2018 року в магазинах Київстар пройдуть масштабні новорічні акції: при покупці смартфона мобільний оператор повертає 20% вартості на мобільний рахунок або оплатить 2 платежі розстрочки за абонента.

«Наразі, в мережі Київстар зареєстровано 40% смартфонів з підтримкою 4G/LTE. Щоб усі наші клієнти з першого ж дня комерційного запуску 4G відчули переваги якісного, ультрашвидкого мобільного інтернету, ми зробили безкоштовною заміну SIM-картки та запустили акційні пропозиції на 4G-смартфони», - коментує Павел Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Нагадуємо, що у січні 2018 р має розпочатись тендер на радіо частоти у діапазоні 2600 МГц, що дасть старт розвитку технології 4G/LTE в Україні. Київстар вже зараз готує мережу для надання послуг швидкісної передачі даних в цій технології, а також оновив 100% радіо обладнання, щоб бути готовим для надання послуг 4G-зв’язку на частотах 1800 МГц.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі