Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління

Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління
Наглядова рада ПриватБанку 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження.

Петр Крумханзл народився в 1966 році та закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році. На вищих керівних посадах у провідних банках Європейського союзу він проявив себе як вимогливий і прагматичний лідер, зосереджений на вдосконаленні процесів та організації надійної системи внутрішнього контролю. Він також довів свою ефективність в умовах українського банківського ринку періоду кризи 2008 року. На посаді члена правління з операційних питань в Райффайзен Банку Аваль Петр Крумханзл досягнув суттєвого зменшення витрат за рахунок реструктуризації мережі відділень та впровадження нових бізнес-моделей, а також адаптував банк до несприятливих ринкових умов. Також цінним стане його досвід на посаді члена правління з операційних питань в створеній урядом Австрії компанії з управління проблемними активами Heta Asset Resolution, де він відповідав за виділення непрацюючих активів в так званий «поганий банк», а також за визначення корпоративної стратегії, забезпечення належної інфраструктури та юридичну підтримку. Його останній досвід роботи був пов’язаний з динамічним ринком Китаю, де Петр на посаді члена правління з операційних питань Home Credit, керував усіма операціями банку, в складі якого працювало понад 85000 працівників.

Одна з сильних сторін пана Крумханзла - це його чіткий стиль управління, спрямований на досягнення взаєморозуміння на шляху до виконання корпоративних завдань і цілей. Крім того, він має репутацію вартої довіри та надійної людини, відкритої і прямої у спілкуванні, здатної діяти раціонально в будь-якій критичній ситуації.

«У процесі оцінки кандидатів на посади у Правлінні ПриватБанку, ми передусім керувалися такими критеріями як високий професіоналізм, досвід роботи у провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, ґрунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю», - говорить Енгін Акчакоча, голова Наглядової ради. - Петр відповідає усім цим основним вимогам, і він вже довів на практиці свою здатність ефективно реорганізувати слабкі сторони банків. Зосередженість на трансформаціях з метою вдосконалення операційної ефективності є його беззаперечною перевагою. Особисто на мене він справив враження натхненної і високомотивованої людини. Крім того, він зосереджуватиметься більше на операційному управлінні банком, ніж на саморекламі. Також, Петр вільно володіє англійською і російською мовами, що значною мірою сприятиме ефективній взаємодії з рештою членів посиленої команди ПриватБанку».

В липні 2017 року було оголошено, що Наглядова рада ПриватБанку обрала міжнародну рекрутингову компанію Amrop Executive Search Ukraine з хорошою репутацією, для пошуку кандидатів на посади голови Правління ПриватБанку та його заступника з фінансових питань.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі