Наглядова рада ПриватБанку визначила компанію для пошуку кандидатів на посаду Голови правління банку

Наглядова рада ПриватБанку визначила компанію для пошуку кандидатів на посаду Голови правління банку
Наглядова рада Приватбанку повідомила про обрання загальновідомої міжнародно-визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду Голови правління (Головного виконавчого директора) та Першого заступника Голови (Фінансового директора) ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Компанія Amrop обрана під час незалежного конкурсу серед 11 провідних компаній з пошуку керівного персоналу, що спеціалізуються на банківському секторі.

Очікується, що пошук Голови Правління та Заступника Голови Правління (фінансового директора) займе 4 тижні, а саме:

- 2 тижні для звернення до кандидатів та відбір короткого списку для розгляду Наглядовою радою;

- 2 тижні для співбесіди кандидатів із Наглядовою радою.

Серед короткого списку (шорліста) Наглядова рада обере фіналістів, які отримають можливість очолити зміни з високим рівнем публічного розголосу, метою яких є повернення суттєвих інвестицій, здійснених державою від імені українського народу, і в цілому передбачає два основних напрямки:

- Розробити та впровадити стратегію банку з метою повернення до помітного зростання та прибутковості. Це передбачає адаптацію бізнес-моделі та розробку нових джерел доходу, а також забезпечення внутрішнього контролю світового рівня.

- Провести роботу з портфелем проблемних кредитів та активів Банку.

Основними вимогами та рекомендаціями до кандидатів є відповідний професійний досвід роботи на керівних посадах банку та / або іншої фінансової установи; здатність відігравати лідерську роль у банківській сфері України; наявність підприємницьких, управлінських та лідерських навичок; вміння приймати складні рішення, коли це необхідно; цілісність та надійність; Володіння українською та / або російською мови буде перевагою.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі