Nemiroff LEX завоювала золото на міжнародному конкурсі The Global Spirits Masters

Nemiroff LEX завоювала золото на міжнародному конкурсі The Global Spirits Masters
За підсумками міжнародного конкурсу The Global Spirits Masters, організованого авторитетним виданням The Spirits Business, горілка Nemiroff LEX удостоєна золотої медалі. Це вже дванадцята нагорода, яку отримує ультра-преміальна горілка за рішенням експертів світового рівня.

Те, що Nemiroff LEX отримала таку високу нагороду - це ще одне свідчення визнання продукції на міжнародному рівні. У технології виробництва Nemiroff LЕХ знайшли застосування декілька революційних ідей. Ексклюзивно для цієї горілки розробили технологію відбору кращих спиртів, які витримуються понад півроку. А завдяки 11-ступінчастому очищенню і додатковому використанню ароматного спирту з вівсяних пластівців вдалося досягти особливої чистоти і м'якості. Nemiroff Lех адресована споживачеві успішному, значимому, заможному, який проте досяг того рівня, коли зовсім не обов'язково підкреслювати це зовнішніми атрибутами.

Ультра-преміальна горілка LEX побачила світ у 2003 році, група фахівців 2,5 роки працювала над її рецептурою. Автором оригінального дизайну пляшки став Філіп Се (Philippe Seys), майстер відомої французької дизайн-студії Version Originale. Кожна пляшка буде обладнана ковпачком-гуалою виробництва італійської компанії «Guala».
The Global Spirits Masters – один з найбільш відомих і об'єктивних міжнародних конкурсів. В його основі лежить метод «сліпої дегустації», в якій беруть участь незалежні експерти: бартендери, власники магазинів і барів, співробітники журналу The Spirits Business і багато інших.

Для довідки:
Горілка Nemiroff LEX вже має в своєму арсеналі 11 міжнародних нагород, серед яких: подвійне золото на San Francisco World Spirits Competition (2010), шість золотих нагород у конкурсах Chicago Beverage Tasting Institute (2012), The Vodka Masters (2011), International Wine and Spirits Competition (2011), The Travel Retail Masters (2009), The Vodka Masters (2009), Chicago Tasting Institute (2009); срібло на San Francisco World Spirits Competition (2013) і бронза на International Spirits Challenge (2015). А також 83 зі 100 балів на Ultimate Spirits Challenge (2011) і дві зірки на The Superior Taste Awards (2010).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі