Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса

Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса
Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками Vegan Meatballs та вегетаріанськими нагетсами Vegetarian Nuggets. Про це доповідає електронний журнал NEWFOOD.

Наразі нова продукція постачається в деякі ресторани Києва та Львова. В торгових мережах рослинні продукти Garden Gourmet з’являться наприкінці 2021 року.

У Nestlé зазначають, що продукція Garden Gourmet складається з натуральних рослинних інгредієнтів, а барвником в рослинних продуктах виступає буряковий сік і фруктово-овочевий концентрат. Також до складу продуктів входять пшениця, соя, олія і вода. В оболонці сосисок Sensational Sausage використовуються натуральні водорості.

Згідно даних компанії, на виробництво рослинної котлети для бургера витрачається на 80% менше енергії в порівнянні з аналогічним продуктом з м’яса. Також виробництво продукції Garden Gourmet дозволяє знизити вуглецевий слід і використання землі в порівнянні з м’ясним продуктом на 80% і 75% відповідно.

“Вибір на користь рослинних продуктів допомагає зменшити обсяг парникових газів при виробництві продуктів харчування. Завдяки оптимальній ціні, цей продукт доступний для кожного, і ми сподіваємося, що українці відкриють для себе світ рослинної їжі, завдяки Garden Gourmet”, — зазначила Олена Шевельова, директор Nestlé Professional в Україні та Молдові.

Garden Gourmet – популярний в Європі бренд рослинної їжі, виробничі потужності якого знаходяться в Чехії

До слова, Nestlé – один з найбільших в світі виробників продуктів харчування. Компанія має 376 фабрик у 84 країнах, і випускає шоколадні та кондитерські вироби, готові сніданки, корма для домашніх тварин, дитяче та лікувальне харчування, каву, мінеральну воду тощо. Найбільш відомі українські бренди компанії – “Світоч”, “Торчин” та “Мівіна”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі