Нова пошта відкриває школу для підприємців

Нова пошта відкриває школу для підприємців
Компанія надає можливість власникам малого та середнього бізнесу в регіонах України безкоштовно здобути знання, необхідні для розвитку власної справи.

Місією «Нова пошта» в цьому проекті є внесок у добробут України, основою якого в компанії вважають саме малий та середній бізнес. За 15 років на ринку експрес-доставки компанія стала драйвером розвитку підприємництва, запропонувавши клієнтам легку та зручну доставку товарів по Україні та за її межі. Тепер «Нова пошта» відкриває нові можливості для власників малого і середнього бізнесу. Школа для підприємців надасть учасникам нагоду використати отримані знання для розвитку своєї справи.

Школа призначена для українців, що мають власний бізнес та планують активно його розвивати. Вона працюватиме у чотирьох областях України. Перший курс стартує у місті Одеса 17 вересня. Львів’яни долучаться з 24 вересня, мешканці Дніпра – 8 жовтня, Харкова – 22 жовтня.

За три місяці студенти Школи підприємництва «Нова пошта» отримають практичні знання з економіки та фінансів, маркетингу, IT, дистрибуції та інших дисциплін, володіння якими необхідне для системного розвитку бізнесу.

Учасники проекту пройдуть шлях створення нового продукту від ідеї до поставки товару на полиці магазину. Це дозволить їм уникнути багатьох ризиків, які часто виникають під час розкрутки стартапів. Найкращі студенти отримають ґрунтовну компетенцію з фінансів, HR та інтернет-просування товарів, а також персоналізовані гранти на розвиток своєї справи.

Відбір учасників проведе експертна комісія. Під час відбору члени комісії врахують багато факторів: від балансу між амбітністю та реальністю планів до реальних перспектив продукту чи сервісу, який виготовляє чи надає компанія.

Викладати у Школі будуть досвідчені бізнес-практики із західною освітою, що були або є викладачами МВА-програм в українських та міжнародних бізнес-школах. Серед викладачів – Юлія Габ, Ігор Дідок, Олена Сіукаєва та інші. Їх об’єднує успішний особистий досвід та щире прагнення особисто долучитися до розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі