Нова Пошта запустила два регулярних вантажних авіарейси до Китаю

Нова Пошта запустила два регулярних вантажних авіарейси до Китаю
Як повідомили в компанії, тепер за маршрутом Київ-Пекін-Київ курсуватимуть два щотижневих рейси. Збільшення кількості рейсів пов’язане з ростом попиту на міжнародні перевезення.

«Зараз китайський напрямок є одним із найперспективніших у міжнародній торгівлі. У травні ми доставили з китайських інтернет-магазинів майже в 2,5 рази більше замовлень, ніж у квітні. Тому вирішили на постійній основі зафрахтувати ще один додатковий прямий рейс. Тепер двічі на тиждень ми доставляємо товари як для фізичних осіб, так і для компаній, що працюють на імпорт із Китаю. Збільшення авіарейсів надасть нашим клієнтам гарантовані строки доставки, адже не доведеться очікувати потрібне вікно для дозавантаження», — заявив Юрій Беневитський, СЕО Нова Пошта Глобал.

Загалом, у травні компанія доставила понад 520 тис. відправлень з-за кордону, що практично вдвічі більше, ніж у квітні.

Раніше повідомлялося, що в травні Нова Пошта запустила шість регулярних авіарейсів: п’ять до/зі США, один — до/з Китаю.

Також Нова Пошта запустила доставку посилок із Китаю залізничним транспортом.

Довідка.
Компанія Нова Пошта Глобал (раніше Нова Пошта Інтернешнл) надає послуги міжнародної експрес-доставки з 2015 року. Компанія розвиває сервіс NP Shopping — доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великобританії та Польщі, надає послуги з імпорту та експорту для бізнесу і можливість здійснити відправлення з будь-якого відділення Нової пошти до більшості країн світу. За 2019 рік компанія доставила 3,4 млн міжнародних посилок, що на 26% більше, ніж у 2018-му.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі