Нове ПЗ AMD Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 для високопродуктивних віртуальних робочих станцій

Нове ПЗ AMD Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 для високопродуктивних віртуальних робочих станцій
Компанія AMD випустила оновлення корпоративного ПО AMD Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2. Драйвер дозволить більш ефективно використовувати віддалені робочі місця (а ця практика швидко набирає популярність, так як забезпечує більшу гнучкість у проектній роботі) і підвищити продуктивність в найбільш використовуваних професійних додатках.

Професіонали IT-індустрії знають, що постійне оновлення професійного ПО вкрай важливе для корпоративної безпеки і стабільності робочих станцій. Графіка Radeon Pro покликана спростити робочий процес як для штатних, так і для віддалених співробітників. Крім того, з новим ПО AMD Radeon Pro Software for Enterprise вона дозволяє в повній мірі використовувати переваги нових можливостей, в тому числі:

• Сервіс AMD Remote Workstation. За допомогою віддаленого доступу до робочої станції AMD Radeon Pro WX 4100 він забезпечує доступ до прискореної роботі графічного процесора з будь-якої точки майже без зниження продуктивності (що демонструється тестом SPECviewperf 13 «3dsmax-06»).

• Неймовірна оптимізація продуктивності. Radeon Pro WX 7100 випереджає конкурентне рішення NVIDIA Quadro TRX 4000 приблизно на 51% в CAD/CAM/CAE/CSE системі Siemens NX 10.0.

• Універсальна підтримка найважливіших робочих додатків в сфері дизайну та розробки продукту. З моменту запуску програми сертифікації AMD Day Zero AMD Radeon Pro Software має більше 750 сертифікатів незалежних постачальників ПО і сумісно з оновленням Windows від 10 травня 2019 року.

• Приголомшлива мультизадачність. Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 забезпечує власникам відеокарт Radeon Pro неймовірну продуктивність при одночасному виконанні великої кількості завдань, включаючи тих, що вимагають високих навантажень. На відміну від конкурентного рішення, яке демонструє зниження продуктивності на 39% в бенчмарке SPECviewperf 13 зі «стрес-тестом» CPU Prime95, який працює у фоновому режимі, продуктивність Radeon Pro WX 4100 залишається стабільною (демонструючи лише незначну зміну продуктивності, близько 1%).
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі