Нові можливості банкоматної мережі Ощадбанку для клієнтів ОТП Банку

Нові можливості банкоматної мережі Ощадбанку для клієнтів ОТП Банку
Працюючи над поліпшенням обслуговування клієнтів, ОТП Банк та Ощадбанк підписали партнерську угоду, яка значно розширює можливості для клієнтів ОТП Банку.

Відтепер власники зарплатних карток ОТП Банку (Mastercard Debit) зможуть користуватися банкоматами Ощадбанку по всій Україні для зняття готівкових коштів. При цьому з клієнтів не буде стягуватися комісія за зняття грошей, а одноразова сума для зняття підвищена до 10 000 грн.

Такий крок дозволить значно спростити доступ до грошей для клієнтів ОТП Банку, у тому числі і у віддалених регіонах України.

«Ситуація на ринку зі зняттям готівки у банкоматах зараз має безліч незручностей для власників карток Mastercard Debit. Багато українських банків встановили певні ліміти на зняття готівки, які іноді опускаються до 200 гривень за одну операцію, – зазначає Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК». – Ми ж прагнемо, щоб наші існуючі та нові клієнти отримували максимум від обслуговування в ОТП Банку. Саме тому разом з нашим партнером Ощадбанком ми прийшли до спільного рішення про підвищення суми на зняття го
тівки для наших клієнтів у їхніх банкоматах. Ми отримали унікальні партнерські умови, яких на даний момент на ринку немає жоден».

Відзначимо, що Ощадбанк має одну з найбільш розгалужених мереж банкоматів, яка налічує близько 2984 АТМ по всій Україні (детальніше https://www.oschadbank.ua/ua/maps/).
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі