Нові процесори AMD Ryzen ™ для настільних ПК дозволять OEM-виробникам і системним інтеграторам створювати рішення на новому рівні

Нові процесори AMD Ryzen ™ для настільних ПК дозволять OEM-виробникам і системним інтеграторам створювати рішення на новому рівні
Компанія AMD рада повідомити, що дві нові моделі процесорів - Ryzen ™ 5 2500X і Ryzen ™ 3 2300X - вже надійшли в продаж. Зокрема, настільні ПК Acer Nitro N50-100 на базі Ryzen 5 2500X доступні для замовлення в деяких регіонах світу.

Ця лінійка продуктів дозволяє партнерам AMD з числа OEM-виробників і системних інтеграторів розробляти свої власні унікальні системи, які націлені на споживачів, що шукають готові рішення для ігор, домашнього використання або ПК маленького розміру.

Обидва нові процесори Ryzen володіють збільшеною частотою в 4 ГГц, а також використовують алгоритми Precision Boost 2 і XFR 2, що з'явилися разом з лінійкою процесорів Ryzen другого покоління. Унікальною особливістю Ryzen 5 2500X і Ryzen 3 2300X є використання єдиного комплексу ядер (CCX), виготовленого за технологією 12нм і на базі архітектури «Zen +», що забезпечує приріст продуктивності на 8-10% в однопоточних і багатопоточних навантаженнях в порівнянні з попереднім поколінням чіпів .

Завдяки наявності 4 ядер і до 8 обчислювальних потоків, тепловиділенню в 65 Вт і підтримці пам'яті DDR4-2933 МГц нові процесори Ryzen можуть бути легко інтегровані в інноваційну та стабільну платформу рішень AMD для настільних ПК.

Як і вже доступні Ryzen X-серії, нові процесори повністю розблоковано для налаштування продуктивності, вони підтримують Precision Boost Overdrive при використанні з відповідною материнською платою і сумісні з екосистемою Socket AM4.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі