Нові «Спільні операційні центри» розширюють мережу в США та Європі

Нові «Спільні операційні центри» розширюють мережу в США та Європі
Два нові «Спільні операційні центри» ABB AbilityTM біля Майямі у Флориді та Генуї в Італії розширюють мережу компанії АББ. Центри функціонують як центральна нервова система для обладнання та систем, оснащених технологіями АББ. Незліченні сенсори передають дані щодо стану та роботи механізмів і основних систем в центри, де високотехнологічне програмне забезпечення здійснює складну аналітику даних у режимі 24/7. Отримана інформація дозволяє інженерам швидко визначати потенційні проблеми, надавати рекомендації щодо профілактичного техобслуговування та пропонувати заходи стосовно підвищення продуктивності. Фахівці та клієнти компанії АББ тісно співпрацюють, приймаючі рішення на основі даних у режимі реального часу, що підвищує операційну ефективність та прибутковість бізнесу.
Крім двох нових центрів, компанія АББ вже має працюючі «Спільні операційні центри» в Сінгапурі; у Біллінгстаді, Норвегія; у Гельсінкі, Фінляндія; у Вестеросі, Швеція; у Сан-Дієго, Каліфорнія та у Дальфсені, Нідерланди. Ці центри підтримують клієнтів, наприклад, у галузі судноплавства та портів, використовуючи принцип «слідом за сонцем». Компанія АББ надає підтримку для експлуатації суден у режимі реального часу, завдяки програмному забезпеченню АББ, що поєднує прогнози погоди та дані щодо судна та вантажу, щоб допомагати капітанам прокладати ідеальний курс.
«Відкриття цих двох нових центрів демонструє наше лідерство у принесенні переваг від «великих даних» нашим клієнтам, – зазначив Петер Тервіш президент бізнес-напряму АББ «Промислова автоматизація». – Сьогодні АББ дистанційно моніторить більше 700 суден та забезпечує їм підтримку у режимі реального часу. До 2020 року ця кількість має зрости до 3 000».
«Спільні операції» ABB Ability – це справжнє застосування «Інтернету речей» та частина портфелю ABB Ability – провідних у галузі цифрових рішень. «Спільні операції» надають технології управління продуктивністю, дистанційного моніторингу та прогностичного аналізу для забезпечення надійності та безпеки і підвищення операційної ефективності та продуктивності в різних галузях, зокрема, у виробництві цементу, хімічній промисловості, морській галузі, в портах, промисловості, металургії, видобутку корисних копалин, у нафтогазовій, целюлозно-паперовій галузі, генерації електроенергії та водопостачанні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі