Нові станції в мережі «Бош Авто Сервіс»

Нові станції в мережі «Бош Авто Сервіс»
У сучасному світі бренд є одним з найважливіших інструментів розвитку бізнесу, а «Бош Авто Сервіс» (БАС) – один із найстаріших брендів, чию історію можна порівняти з історією розвитку самих автомобілів. У 2017 році БАС прийняв до мережі ще чотири нові станції: «Астар» у Харківській області (с. Подвірки), «Нортек Авто» у Дніпрі, «Тандем» у Чернівцях і «ДІАС Україна» у Києві.

СТО «Тандем» у Чернівцях працює вже понад 15 років, надаючи широкий спектр послуг з кузовного ремонту автомобілів у співпраці з провідними виробниками лакофарбових матеріалів та автохімії. Тому для розвитку нового для станції напрямку технічного обслуговування і ремонту був обраний не менш надійний партнер – компанія Bosch і «Бош Авто Сервіс». Мережева концепція дозволила станції отримати «з одних рук» інформацію щодо технологій ремонту, обладнання, запчастини і комплекс маркетингової підтримки.

У ролі «Бош Авто Сервіс» на чотирьох постах СТО «Тандем» надає послуги обслуговування і ремонту автомобілів, зокрема, комп’ютерну діагностику і ремонт ходової частини, заправку кондиціонерів, заміну масла і фільтрів, регулювання кутів встановлення розвалу-сходження.

На відміну від чернівецького сервісу, станції на Сході країни, у Харкові і у Дніпрі, побудовані з нуля відповідно до усіх стандартів мережі.

СТО «Астар» вдало розташована недалеко від авторинку «Лоск» і харківської окружної дороги. Отримавши авторизацію у квітні 2017 року, вже зараз на п’яти постах «Астар» забезпечує увесь комплекс послуг, у тому числі ТО і ремонт, комп’ютерну діагностику з використанням нової моделі сканера Bosch KTS 560, регулювання кутів встановлення коліс, заправку кондиціонера та ін.

З червня 2017 року усі послуги мультибрендового автосервісу доступні у центрі міста Дніпро. СТО «Нортек Авто», що поповнила ряди мережі «Бош Авто Сервіс», розташована у районі річного порту. Вона знаходиться в одній будівлі з фірмовим сервісом Volvo, який з часом відкриється тут на базі найбільшого в Європі фірмового комплексу цієї марки. Ремзона повністю укомплектована фірмовим обладнанням Bosch. СТО Бош Авто Сервіс «Нортек Авто» вже працює у повному обсязі, надаючи клієнтам увесь комплекс ремонтних послуг, починаючи з шиномонтажу і закінчуючи чисткою інжекторів. У перспективі на станції буде встановлена лінія інструментального контролю Bosch SDL для діагностики ходової частини і гальмівної системи.

Київська компанія «ДІАС Україна» працює на ринку понад 12 років (офіційний дилер Daihatsu до виходу марки з європейського ринку), надає послуги автовикупу і trade-in, а також професійної перевірки автомобіля перед покупкою. СТО «ДІАС Україна», що увійшла до мережі «Бош Авто Сервіс» з шістьма постами і всім необхідним обладнанням для надання повного спектра послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів і мотоциклів.

Нові сервісні центри «Бош Авто Сервіс» працюють як з приватними, так і з корпоративними клієнтами. Персонал автосервісів пройшов відповідну підготовку у власному учбовому центрі компанії Bosch і володіє усіма необхідними навичками для якісного виконання заявлених видів робіт.

Все станції обладнані комфортними клієнтськими зонами з доступом до Wi-Fi.

«Ринок автосервісних послуг в Україні активно розвивається, конкуренція зростає, змушуючи власників автосервісів частіше ухвалювати рішення про підключення до роботи автосервісного концепту зі світовим іменем, – говорить Костянтин Кляхін, керівник відділу розвитку автосервісних концепцій компанії Bosch в Україні. – Мережа Бош Авто Сервіс в Україні на цей момент нараховує вже 112 СТО, що надають клієнтам високоякісний сервіс із застосуванням сучасного високоточного обладнання і бази знань провідного світового виробника автокомпонентів – компанії Bosch. Такий комплексний підхід дозволяє гарантовано обслуговувати більшість автомобілів популярних брендів, а також підтримувати гарантійні зобов’язання на усі види робіт і автозапчастини, що забезпечує додаткову користь для клієнтів».

У світі мережа Bosch Service розпочалась із заснування майстерні у Гамбурзі у 1921 році. На теперішній день понад 17 тис. станцій Bosch Service діють у 125 країнах світу. Усі СТО мережі оснащені найсучаснішими діагностичними системами для швидкого і точного усунення несправностей, а персонал отримав відповідне навчання. До того ж, компанія Bosch надає своїм партнерським станціям постійну технічну підтримку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі